Arsenal-træner Mikel Arteta har angiveligt planer om at lave fem indkøb til førsteholdet under denne sommers transfervindue.

LÆS OGSÅ: Avis: Braithwaite åben overfor skifte til Premier League-klub

Den nyligt overståede sæson var bestemt ikke den bedste i klubbens historie. Da sæsonen var overstået, var de at finde på en 8. plads i Premier League-tabellen.

Derfor er der også pres på Arteta, der forventes at levere markant bedre resultater i den kommende sæson. Inden det kommer til at ske, forventes det dog, at den spanske træner vil lave udskiftninger og forbedringer i truppen.

Spekulationerne om Arsenal-truppens udskiftninger har været mange i de seneste uger. Det er dog især spillere som Hector Bellerin og Granit Xhaka, der rygtes væk fra Emirates Stadium i løbet af de kommende unger.

Ifølge The Athletic har Arteta planer om at bruge alle de midler, han kan få mellem hænderne, til at sikre sig hele fem nye spillere. Derfor må det antages, at London-klubben kommer til at bruge en del penge på transfermarkedet denne sommer.

Mediet nævner ikke fem konkrete spillere, som er på radaren hos Arteta og Arsenal. De skriver dog, at der er meget, der ser ud til, at Arsenal vil have succes med at hente den nuværende Brighton & Hove Albion-forsvarer Ben White.

Derudover har de også været kædet sammen med Anderlecht-midtbanespiller Albert Sambi Lokonga. Han kan derfor også meget vel vise sig at være blandt de spillere, der hentes til London denne sommer. Ifølge The Athletic er der en god chance for dette.

LÆS OGSÅ: Tysk klub henter ung Barca-hollænder

Ydermere skriver det engelske medie, at Arteta også har planer om at hente både en målmand samt en højre- og venstreback. Derfor kan der nå at ske en del udskiftninger og ændringer i Arsenal-truppen, inden 2021/22-sæsonen tager sin begyndelse i august.