Ifølge Todo Fichajes er Marseille nået til enighed med Arsenal om at købe midtbanespiller Matteo Guendouzi.

LÆS OGSÅ: Flere Premier League-klubber viser interesse i Barca-keeper

Guendozui fik en del spilletid under Unai Emery, men han har ikke fået chancen for at vise sit værd under Mikel Arteta. Det stod ret hurtigt klart, at Arteta ikke inkluderede franskmanden i sine planer, hvorfor han blev lejet ud til Hertha Berlin.

Efter en skade forkortede hans lejeophold i Bundesliga-klubben, er Guendouzi tilbage i Arsenal. Spørgsmålet er blot, hvor længe han fortsat vil være i klubben.

Ifølge Todo Fichajes er Arsenal nemlig nået til enighed med Marseille om at sælge ham til den franske klub.

Mediet skriver, at forhandlingerne er på et meget fremskredent stadie, og at Guendouzi er på randen til at skifte til Marseille. Prisen for den unge midtbanespiller skulle angiveligt lyde på 20 milliner euro, hvilket svarer til ca. 150 millioner kroner.

Guendouzi er 22 år gammel, og er en meget talentfuld spiller, men der har dog været stillet spørgsmålstegn ved, hvordan han opfører sig udenfor banen.

LÆS OGSÅ: Officielt: Douglas Costa lejes ud til ny klub

Hvis det viser sig, at han er i stand til at holde fokus på sit fodbold, når han skifter til Marseille, kan dette meget vel vise sig at være et salg, som Arsenal ender med at fortryde i fremtiden. Det vil kun tiden dog vise.