Mandag aften blev fodboldfans vidne til en af sæsonens mest dramatiske kampe i Premier League, hvor Aston Villa tog imod Liverpool på Villa Park.

Opstillingen lovede spænding, og kampen skuffede ikke, da begge hold kæmpede heroisk og sluttede med en 3-3 uafgjort.

Kampen fik en forrygende start, hvor Aston Villas målmand Emiliano Martinez allerede i kampens andet minut kom i fokus med et selvmål, hans tredje i ligaen – en uheldig rekord.

Aston Villa svarede hurtigt igen, da Youri Tielemans, efter et flot oplæg fra Ollie Watkins, sendte bolden i nettet og udlignede til 1-1 efter 12 minutter.

Aftenen fortsatte med drama. Liverpool kom foran igen ved Cody Gakpo efter 23 minutter og yderligere til 1-3 ved Jarell Quansah, som headede bolden i mål lige efter pausen.

Men Aston Villa viste stor kampånd, og med to sene mål af indskifteren Jhon Duran, der scorede både i det 85. og 88. minut, sikrede han Aston Villa et værdifuldt point i kampen for Champions League-kvalifikation.

Matchens intense rytme blev videre underbygget af flere VAR-afgørelser, der annullerede mål for begge hold. Denne nervepirrende afslutning på kampen var et perfekt billede af hele opgørets karakter, hvor både spillere og tilskuere var igennem et følelsesmæssigt rutsjebanetur.

Resultatet efterlader Aston Villa tæt på at sikre sig adgang til næste sæsons Champions League, mens Liverpool må reflektere over en aften, hvor defensive fejl og manglende skarphed kostede dem en sejr.