Atletico Madrid har udtrykt interesse i at skrive kontrakt med Mason Greenwood denne sommer, men er ikke villige til at imødekomme Manchester Uniteds prisforespørgsel på angriberen.

Greenwood, 22 år, forlod United for at tilslutte sig Getafe på en sæsonlang låneaftale på den sidste dag i sidste sommers transferperiode.

Han har ikke spillet for Premier League-klubben siden sin anholdelse i januar 2022. Alle anklager blev droppet sidste februar, og efter en international undersøgelse i klubben overvejede United at reintegrere ham i truppen.

Det skete dog ikke, og i stedet valgte United at sende Greenwood til Spanien.

Mens Uniteds nye medejer, Sir Jim Ratcliffe, ikke har lukket døren for Greenwoods tilbagevenden til klubben, har klubofficials undersøgt interessen i Spanien for et permanent salg.

Atletico er blandt de hold, der er interesserede i angriberen.

Dog anses Uniteds prisforespørgsel, der menes at være 383 millioner danske kroner (€60 millioner), som en ‘vanvittig’ efterspørgsel fra Diego Simeones side.

Greenwood har scoret otte mål og leveret fem assists i sine 27 optrædener for Getafe denne sæson. Madrid-klubben er ivrig efter at beholde ham for endnu en sæson og er interesseret i endnu en låneaftale. United er fokuseret på at sælge angriberen, hvis de beslutter, at han ikke har nogen fremtid i Manchester.

Det skriver Metro.

Tidligere på måneden mødtes Uniteds fodboldchef, John Murtough, og chefen for fodboldforhandlinger, Matt Hargreaves, med Barcelonas sportsdirektør, Deco, og to agenter fra CAA Base, Frank Tramboli og Fede Massai, i Barcelona. Også i Barcelona var meddelelsen, at prisen var for høj.