Atlético Madrid var lige ved at smide det hele, men de formåede at fastholde distancen ned til Real Madrid og FC Barcelona i La Liga-tabellen, da de til sidst kunne kalde sig mestre.

LÆS OGSÅ: Barcelona overvejer Serie A-midt som alternativ til Wijnaldum

Det betød blandt andet, at den 26-årig Saul Niguez vandt sin første La Liga-titel, selvom han nok også var skuffet over, at han ikke var fast starter under Diego Simeone.

Han blev også udskiftet i meget vigtige kampe i løbet af sæsonen, hvilket blandt andet betød, at han ikke står noteret for at have spillet en hel kamp i Atlético Madrids sidste syv kampe.

Han skulle derfor være blevet mere åben over for tanken om nye eventyr i blandt andet Premier League, hvilket naturligvis fik sat gang i rygtebørsen, som nu kan tilføje endnu et rygte til samlingen, da The Times erfarer, at Atlético skulle have tilbudt ham til Manchester City i en byttehandel, da de ønsker at hente Bernado Silva til Wanda Metropolitano.

De mener også at vide, at Bernado ikke skulle være tilfreds med tilværelsen på Etihad, hvilket ikke bliver med rygterne om, at Manchester City vil hente Jack Grealish til et allerede imponerende mandskab, ligesom de også kædes sammen med Harry Kane fra Tottenham.

Atlético Madrid skulle derfor håbe, at deres byttehandel vil fremstå attraktiv set fra et finansielt standpunkt.

LÆS OGSÅ: Transferekspert: Paris Saint-Germain nærmer sig Milan-stjernes signatur

Han har dog ellers længe været kædet sammen med Manchester United, som dog stadig meldes interesseret, da man endnu ikke ved, hvad der kommer til at ske med Paul Pogba.