Pierre-Emerick Aubameyang skifter til England, hvor han nu skal tørne ud for Chelsea. Sidst han var i Englang tørnede han ud for Arsenal, som er Chelsea’s ligerivaler. Her blev det til 68 mål i 128, og mon ikke Chelsea håber på at han som minimum kan beholde det mål gennemsnit. Følg resultater indenfor fodbold live her.

Skifter til Chelsea

Pierre-Emerick Aubameyang skifter til Chelsea, hvor han har skrevet under på en 2-årig kontrakt med hovedstadsklubben. Prisen lyder på cirka 12 millioner euro, hvilket svarer til omkring 90 millioner kroner. 

Han kommer fra Barcelona, hvor han blot har spillet i et halvt år. Inden det var han på kontrakt med Chelseas lokale rivaler fra Arsenal. Her lavede han 68 mål i 128 kampe, hvor han også var anfører. Hans ophold sluttede dog pludseligt i Arsenal, da han blev frataget sit anførerbind af cheftræner Mikel Arteta grunden disciplinære årsager.

Chelsea mangler mål 

Chelsea har haft en meget middelmådig og langsom start på Premier League i år. De befinder sig lige nu på 10. pladsen og tabte seneste 2-1 til Leicester City. De har i de første 5 kampe kun formået at score 6 mål, hvor det kun er blevet til 2 sejre. De har derfor brug for et friskt pust fra en rutineret angriber, der ved, hvor målet står. 

Her passer 33 årige Pierre-Emerick Aubameyang rigtig godt ind, da han typisk er garant for mål.

Pierre-Emerick Aubameyang fortæller selv, at han føler, at han har noget uforløst i Premier League og derfor glæder han sig meget til at komme tilbage. 

Stor oprydning i Barcelona

Der har i de seneste par sæsoner været stor kaos i Barcelona, hvilket der stadigvæk er. Økonomiske problemer hober sig op for klubben, hvilket har gjort, at der har været en større oprydning i gang. Her blev Pierre-Emerick Aubameyang hentet til for spille med det samme og få klubben tilbage fodboldmæssigt. Henover sommeren er der kommet nye til, hvilket betyder, at nogen kommer i overskud. Robert Lewandowski er skiftet til Barcelona, hvilket sender Pierre-Emerick Aubameyang på bænken.