Jordan Veretout er kommet i søgelyset hos Arsenal, der mangler en erstatning, når Aaron Ramsey skifter til Juventus til sommer. 

Aaron Ramsey er fortid i Arsenal om et par måneder, da han skifter til de italienske mestre Juventus på en fri transfer. Den walisiske midtbanespiller var på måltavlen i torsdagens opgør i Europa League mod Napoli, som Londonklubben vandt 2-0, og efter kampen var manager Unai Emery da også begejstret for hans præstation. 

”Fantastisk. Jeg tror, at han vil gøre noget vigtigt med os, fordi han føler Arsenal. Hans fokus er stærkt, og det er kun hos Arsenal,” sagde han til Sky Sports. 

Derfor er der brug for en fuldgod erstatning, når den 28-årige midtbaneprofil smutter. Som Metro skriver, skulle Arsenal have genoptaget sin interesse i Fiorentinas 26-årige franskmand, Jordan Veretout. I 2014 var klubben interesseret i midtbanespilleren, som dengang skiftede fra Nantes til Aston Villa. Et skifte, der ikke blev en succes, hvor efter han kom på lån i St. Etienne og siden skiftede til Fiorentina i 2017.

Her skrev han under på en fire-årig kontrakt. De seneste par sæsoner har han udviklet sig positivt og er blevet fast mand og profil hos mandskabet fra Firenze. I sidste sæson scorede han 10 mål i alle turneringer, mens det indtil videre er blevet til fem kasser i år. 

I engelske medier spekuleres der i, at Arsenal vil byde i omegnen af 220 millioner kroner for franskmanden. En anden spiller, der også sættes i forbindelse med Londonklubben som Ramsey-erstatning, er James Maddison. Den 22-årige englænder slår sine folder i Leicester.

Han kostede klubben cirka 150 millioner kroner, da han blev hentet i Norwich sidste år. For at købe ham fri, må Arsenal formentlig hoste op med et væsentligt højere beløb. Maddison har stadig debut på det engelske landshold til gode, men han har dog været udtaget til truppen i oktober 2018.