Adam Lallana er et stykke fra startopstillingen i Liverpool og ser ud til at være på vej væk fra klubben. Det kan betyde retur til Southampton, skriver engelsk aviser. 

31-årige Adam Lallana har ikke været en central del af Liverpools flotte sæson i år, og meget tyder på, at den engelske midtbanespiller har besluttet sig for at forlade klubben. Det skriver både Mirror og Express, som peger på Southampton som en mulig destination. 

Lallana har døjet med skader i store dele af sæsonen, hvor han kun har optrådt 16 gange i alt for Liverpool. Derfor skulle han være åben for at vende tilbage til den klub, hvor han har spillet 265 kampe, og hvorfra han blev købt af Liverpool tilbage i 2014 for 150 millioner kroner. Mirror skriver, at Lallana formentlig vil komme til at koste Southampton omkring 85 millioner kroner i overgangssum. Spørgsmålet er, om klubben har lyst til at investere de penge i en spiller, som har døjet meget med tilbagevendende forstrækningsproblemer og skader i lysken. 

Southamptons klublegende Francis Benali siger til Mirror, at han ikke ved, hvordan Adam Lallana vil blive modtaget af klubbens fans, hvis han vender tilbage i den rød- og hvidstribede trøje. 

”Det er en svær situation for ham i Liverpool, hvor han ikke er på holdet. Men jeg ved ikke, om tilhængere vil byde ham velkommen. Forholdet mellem de to klubber er blevet påvirket af, at så mange af Southamptons bedste spillere er blevet solgt til Liverpool,” siger den 50-årige englænder. 

Udover Adam Lallana er spillere som Ricky Lambert, Dejan Lovren, Nathaniel Clyne, Sadio Mane og Virgil van Dijk skiftet fra Southampton til Liverpool i løbet af de seneste fem år – van Dijk som den seneste,. Den hollandske forsvarsspiller blev solgt for den nette sum af 640 millioner kroner i januar 2018.