Ifølge franske L’Equipe skulle Paul Pogba have udtrykt ønske om et skifte væk fra Manchester United til sommer. 

Der florerer mange rygter om Paul Pogba for tiden. Den franske midtbanespiller sættes i forbindelse med et skifte til Real Madrid, og nu fortæller den franske avis L’Equipe ifølge AS, at Manchester United-spilleren skulle have fortalt sine nærmeste venner og familie, at han vil væk fra Old Trafford til sommer. Samtidig skulle hans holdkammerater i United være orienteret om hans ønske. 

Den 26-årige franske verdensmester har kontraktudløb i United i 2021, og da han blev købt i Juventus i 2016, kostede han klubben små 800 millioner kroner. Derfor har ledelsen i United tænkt sig at tage sig godt betalt, hvis han skal sælges til sommer. 

Manchester Uniteds exit i kvartfinalen i Champions League mod Barcelona, skulle ifølge den franske sportsavis være endnu en faktor i Paul Pogbas beslutning om at ville væk. Med 4-0-nederlaget i Premier League i weekenden, spillede United sig ikke ligefrem tættere på en top-4-placering, og med udsigt til en sæson uden Champions League, vil Pogba ryge 25 procent ned i løn, som det angiveligt fremgår af hans kontrakt med United. 

For en måneds tid siden bekræftede Paul Pogba, at han gerne vil spille for Real Madrid. ”Det er enhver spillers drøm” som han sagde på et pressemøde i forbindelse med en landsholdssamling for Frankrig. Real Madrid-træner Zinedine Zidane har også udtrykt sin begejstring for Pogba. 

”Jeg kan vældig godt lide ham, det er ingen hemmelighed. Han er en midtbanespiller, der både kan forsvare og angribe,” sagde Zizou til en gruppe journalister i forbindelse med en ligakamp mod Huesca den 31 marts. Med de udtalelser i betragtning, kan der være lagt op til et bud på Pogba fra den spanske klub. 

Læs flere transfers nyheder og transferrygter her.