Paul Pogbas fremtid har længe været genstand for historier, hvor Real Madrid har været nævnt som en mulig destination. Men ifølge spansk avis, er Manchester United-spilleren tæt på et skifte til Juventus. 

Paul Pogba er for nylig blevet citeret for at sige, at han er klar til at skifte til en ny klub. Den franske verdensmester er Manchester Uniteds dyreste indkøb nogensinde, men i den forgangne sæson fik midtbanespilleren jævnligt kritik for sine præstationer. Ifølge meldinger fra den engelske klub, så er Paul Pogba en del af fremtidsplanerne, selvom spillerens flirt med Real Madrid har virket reel og fremskridende. Men nu skriver AS, at det kan blive Juventus, der løber med Pogba. Avisen skriver, at den 26-årige midtbanespiller skulle have været i dialog med klubbens nye træner Maurizio Sarri og fortalt ham, at han er klar til at være en del af hans projekt. 

AS mener at vide, at Pogba ikke har tænkt sig at være en del af Manchester Uniteds trup, der rejser til New York den 7 juli for at spille træningsturnering. 

Juventus hentede Paul Pogba på en fri transfer i Manchester United i 2012 og solgte ham tilbage til englænderne fire år senere for cirka 780 millioner kroner. Pogba har selv sagt, at det er enhver spillers drøm at spille for Real Madrid, men i lyset af den spanske kongeklubs dyre spillerindkøb i dette vindue, hvor blandt andet Eden Hazard og Luka Jovic er kommet til, virker det sandsynligt, at madrilenerne ikke sprænger banken for også at hente Pogba. 

En anden faktor, der kan betyde, at Pogba vender tilbage til de italienske mestre, er hans agent, Mino Raiola, der ifølge avisen har et godt forhold til Juventus. Samtidig skulle Raiolas forhold til Real Madrid være mere lunkent. 

Transfervinduet i England lukker i den 8 august, så derfor skal der handles relativt hurtigt, hvis Juventus eller Real Madrid skal gøre sig forhåbninger om at sikre sig spilleren.