Det er ingens næse gået forbi, at den spanske storklub har en økonomi der ikke er at skrive hjem om.

Og så sent som i går blev FC Barcelona også kædet sammen med den brasilianske Liverpool-angriber Roberto Firmino, hvis Liverpool-eventyr synger på sidste vers.

Og nu overvejer Barca tilsyneladende også at hente to Chelsea-stjerner, hvis eventyr også lakker mod enden.

Chelsea lægger heller ikke skjul på, at de skal vinke farvel til et hav af spillere i sommerens transfervindue, da klubben har brugt £600 millioner på nye spillere i de seneste 12 måneder.

Sådan lyder meldingen fra det britiske medie The Mirror.

Og det ene navn, der angiveligt skulle være være et brandvarmt navn i Barca, skulle gerne vække en følelse hos Barca-fansene.

Det er nemlig Pierre-Emerick Aubameyang, som skulle være opsat på at drage tilbage til Barca, hvor han slog sine folder for ganske kort tid siden.

Det andet navn er N’Golo Kante, som for nyligt er vendt tilbage efter en skade, der har holdt ham ude i længere tid. Hans kontrakt med Chelsea udløber til sommer, og klubben endnu ikke har aktiveret en mulighed for at forlænge den. Barcelona håber at tilbyde Kante en to-årig aftale, men hans løn vil ikke matche den, som han i skrivende stund modtager i Chelsea.

Og skulle de to Chelsea-spillere drage mod Spanien og trække en Barca-trøje over hovedet, så vil det også falde på et tørt sted, da FC Barcelona får to kvalitetsspillere til svimlende få penge.

Men om det er kvalitet nok for FC Barcelona, der har kurs mod det spanske mesterskab, er det helt store spørgsmål.