Barca-præsidentkandidat ønsker at signe Mbappé

Mathias Busekist — 16. okt 2020 13:49
PARIS, FRANCE - FEBRUARY 20: Kylian Mbappe of Paris Saint-Germain celebrate his second goal during the Ligue 1 match between Paris Saint-Germain and Montpellier HSC at Parc des Princes on February 20, 2019 in Paris, France. (Photo by Xavier Laine/Getty Images)

Præsidentkandidaten i FC Barcelona, Victor Fonts, har givet udtryk for, at han ønsker at hente Kylian Mbappé, hvis han bliver valgt.

Det skriver Diario AS.

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at Paris-Saint Germain vil gøre det svært for FC Barcelona.

Det rapporteres også, at hvis den 21-årige Mbappé skulle ønske at forlade Paris-Saint Germain, vil det være Real Madrid, der fører ræset.

Der er atten måneder tilbage af hans kontrakt, men Paris-Saint Germain har allerede startet forhandlingerne om en forlængelse. De skulle angiveligt have tilbudt Mbappé en kontrakt, som er €150 millioner værd - og det er efter skat - men det har ikke været nok til, at de to parter er blevet enige.

Vil overhæle Madrid indenom

Mbappé har da heller ikke lagt skjul på sin kærlighed for Real Madrid, hvor han har fortalt flere anekdoter om Los Blancos. Han fortæller blandt andet, at Zinedine Zidane har ringet til hans far, hvor han sagde, at han ville se Mbappé.

Victor Fonts ønsker dog at overhæle Real Madrid indenom, men det lyder usandsynligt. Det ville kræve, at Kylian Mbappé skifter mening om Real Madrid.

Han er blot 21 år gammel, men han har allerede flere trofæer i sit portefølje, herunder VM-trofæet. Han har dog ikke formået at vinde Champions League, men hans statistik taler for sig selv.

Han står noteret for 19 mål og 14 assist i 35 kampe.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere