FC Barcelona besluttede at hente Fernan Torres i januar 2021, hvilket de gjorde på bekostning af Bundesliga-stjernen Dani Olmo.

FC Barcelona besluttede i 2021, at de ville hente Ferran Torres i Manchester City. Pengene kunne dog være brugt til et helt andet formål.

LÆS OGSÅ: Afviser Messi-rygte: Det er fake news

Ifølge den anerkendte journalist Fabrizio Romano betød det faktum, at de hentede Torres, at de ikke kunne hente Dani Olmo, som de ellers havde stor interesse i at hente.

Torres kostede de nemlig omtrent 55 millioner euro, hvilket svarer til cirka 410 millioner kroner. Det betød, at de ikke havde råd til at hente Olmo i RB Leipzig.

Olmo, der har en fortid i La Masia, om er Barcelona ungdomsakademi, er dog fortsat finde på radaren i den catalanske storklub.

Rygterne om, at Olmo kan ende med at skifte til Barcelona, er kun taget til efter Xavi er blevet træner. Han siges nemlig at have et godt øje til den 24-årige.

LÆS OGSÅ: Xavi afslører: De 3 bedste spillere, jeg har spillet med

Han har kontrakt med RB Leipzig frem til juni 2024, hvorfor et salg til sommer ikke kan udelukkes. Her forventes han dog at koste omtrent 40 millioner euro, hvilket svarer til 297 millioner kroner.