FC Barcelona vil ikke hente nye spillere i januar, men er allerede i fuld gang med at forberede sig til sommerens transfervindue.

Det er ikke nogen hemmelighed, at FC Barcelona fortsat er meget hårdt ramt på økonomien. Derfor får de svært ved at hente nye spillere til klubben til sommer.

LÆS OGSÅ: Avis: Barcelona i dialog med Joao Felix

Af denne grund har de planer om at holde fokus på de spillere, der kan hentes til klubben på en fri transfer.

Det har blandt andet medført, at de er begyndt at kigge i retning af tyske Eintracht Frankfurt, da japanske Daichi Kamada har kontraktudløb i klubben til sommer.

Efter sigende har Kamada afvist at forlænge sin kontrakt, hvorfor Barcelona vil være i en god position til at hente ham – og det har kun øget interessen på Camp Nou.

Ifølge Mundo Deportivo har Barcelona stor interesse i at hente Kamada, men de skal dog være indstillet på at få konkurrence fra Dortmund, der angiveligt ønsker at hente ham som afløser for Jude Bellingham.

LÆS OGSÅ: To Premier League-klubber holder øje med Marco Asensio

Den japanske profil har en markedsværdi på ca. 30 mio. euro (220 mio. kr.), men har hidtil holdt sig tavs omkring sin fremtid, men han skulle have indstillet sig på at forlade Frankfurt.