FC Barcelona har i lang tid været kædet sammen Raheem Sterling. Nu har de tre andre Premier League-angribere på radaren som alternativ.

Barcelona overvejer flere muligheder for at styrke offensiven næste år. Derfor er det ikke længere kun Raheem Sterling, der er med i overvejelserne.

LÆS OGSÅ: Karim Benzema idømt fængselsstraf

Efter sigende holder de også øje med både Timo Werner, Hakim Ziyech og Christian Pulisic, der alle tørner ud for Chelsea på nuværende tidspunkt.

Barcelona har kritisk brug for at styrke deres offensiv. Det blev bevist igen tirsdag aften, hvor de mødte Benfica i Champions League.

Her var det tydeligt at se, at spillet er blevet forbedret, efter Xavi har afløst Ronald Koeman. Det var dog også tydeligt at se, at det offensive spil fortsat halter efter, og derfor måtte den catalanske klub nøjes med 0-0.

Sterling er angiveligt meget frustreret over manglende spilletid, og ifølge 90min har han i weekenden fortalt Manchester City, at han ønsker at slutte sig til Barcelona.

Selvom den engelske offensivspiller selv har et ønske om at slutte sig til Barcelona, er der tvivl om, hvorvidt den catalanske klub rent faktisk har råd til dette.

Ifølge ESPN ønsker Barcelona at hente Sterling, men de ønsker at hente ham på en lejeaftale uden en obligatorisk købsoption, og City menes ikke at være villige til en sådan aftale.

Det har fået den catalanske klub til at se i retning af flere andre spillere, som overvejes som alternativ for Sterling. Ifølge ESPN har de endda forhørt sig om både Werner og Ziyech i Chelsea.

LÆS OGSÅ: Braithwaite: ‘Jeg får en rigtig stor rolle’

Dertil er Pulisic også på deres radar, skriver El Nacional. Det vides dog ikke, om der er nogen af de tre spillere, som Chelsea har lyst til at give slip på i det kommende transfervindue.