Den udlejede angriber fra Barcelona, Joao Felix, har opfordret Blaugrana til at skrive kontrakt med Bernardo Silva fra Manchester City til sommer.

Felix udtaler, at hvis han havde magten til at træffe sportslige beslutninger, ville han uden tvivl hente den portugisiske midtbanespiller til klubben.

I de seneste uger, blandt nyheder om Xavis fortsatte rolle i Barcelona, har kilder rapporteret, at Barcelona for tredje sommer i træk kunne forsøge at sikre sig Bernardo Silvas underskrift.

Felix, i en samtale med Gerard Romero, delte sin mening om transferen, idet han nævnte, at Manchester City-midtbanespilleren har spurgt ham om, hvordan miljøet er i klubben. “Hent Bernardo Silva, hent ham. Han er meget god, og endnu bedre som person,” sagde Felix. “Han spørger mig om Barcelona, han har familie her. Han spørger mig, hvordan tingene står til her. Jeg fortalte ham, at alt var fint, og at han skulle komme.”

“Hvis jeg var Deco for en dag, ville jeg uden tvivl skrive kontrakt med Bernardo Silva,” tilføjede han.

Sidste sommer betød Barcelonas stramme finansielle situation, på grund af Financial Fair Play-reglerne, at de måtte trække sig fra en aftale om Bernardo. Som resultat forlængede han sin kontrakt.

Interessant nok forhandlede Bernardo i den kontraktforlængelse en opsigelsesklausul, der er ret fordelagtig for Barcelona, sat til omkring 432 millioner danske kroner.