Hansi Flick forventes officielt at underskrive sin kontrakt med Barcelona i dag og vil dermed påtage sig ansvaret for klubbens genopbygning. Som Xavi Hernandez rådgav ved sin afgang, vil den tyske taktiker få en udfordrende tid i Catalonien, især på grund af klubbens økonomiske situation. Denne situation vil sandsynligvis tvinge Flick til regelmæssigt at benytte sig af akademiet, og hans store interesse for La Masia er derfor en fordel.

Det skriver Barca Universal.

Mikayil Fayes fremtid

En af de spillere fra akademiet, der har gjort sig bemærket, er den 19-årige Mikayil Faye. Flick vil spille en central rolle i at afgøre, hvad fremtiden bringer for den senegalesiske midterforsvarer.

Ifølge en rapport fra SPORT er Fayes fremtid en af de store beslutninger, der skal træffes denne uge. Barcelonas sportsdirektør, Deco, mener, at spilleren bør forfremmes til førsteholdet på grund af hans høje kvalitet, hvilket ville være den ideelle løsning for klubben.

Men Barcelonas nuværende overskud af midterforsvarere gør det svært at tilføje endnu en spiller til den allerede overfyldte position. Ronald Araujo, Jules Kounde, Andreas Christensen, Pau Cubarsi og Inigo Martinez konkurrerer alle om de to startpladser.

Muligheden for salg

Fayes afgang i juni er derfor ikke helt udelukket. I en sådan situation ønsker Barcelona ikke at miste kontrollen over spillerens fremtid og vil derfor kun sælge ham med en tilbagekøbsklausul. Der er allerede mange tilbud på Fayes bord.