Bayern Münchens klubpræsident Uli Hoeness bekræfter nu, at klubben er interesseret i Citys Leroy Sane. 

Manchester Citys 23-årige kantspiller Leroy Sane sættes i øjeblikket i forbindelse med et skifte til Bayern München. På spørgsmålet om, hvorvidt der er noget om snakken, sagde Bayerns klubpræsident torsdag ifølge Sky Sports:

”Ja, det er et navn, vi arbejder med i øjeblikket.” 

Manchester City ønsker at forlænge kontrakten med den tyske offensivspiller, og der har været forhandlinger siden september. Men endnu uden resultat. Leroy Sane skiftede til den engelske klub fra Schalke 04 i 2016, hvor han skrev under på en fem-årig kontrakt. Dengang kostede han City omkring 250 millioner kroner i overgangssum. Sane var en afgørende del af Pep Guardiolas mandskab, der vandt det engelske mesterskab i sidste sæson, mens han kun har fået 21 kampe fra start i Premier League i den netop overståede sæson, hvor City genvandt mesterskab. Alligevel er det blevet til 10 liga-scoringer fra hans fødder. 

Bayern München leder efter nye spillere til holdets offensiv, da de to veteraner Arjen Robben og Franck Ribery forlader klubben, når sydtyskerne spiller sidste kamp i sæsonen på lørdag i pokalfinalen mod RB Leipzig. 

Hvis Leroy Sane skifter til Bayern München, vil det glæde klubbens polske angriber Robert Lewandowski, der i et interview med Goal fortæller om sin begejstring for den tyske kantspiller. 

”Han er en fremragende spiller med store kvaliteter og et stort potentiale. Jeg har allerede oplevet mange gange, hvilke kvaliteter han besidder. Han er uden tvivl en spiller, der kan tage os til et nyt niveau og forbedre vores hold fra dag ét.”

Leroy Sane begyndte sin karriere hos SG Wattenscheid 09, hvor han spillede i sine ungdomsår, inden han kom til Schalke 04 i 2005. Han har spillet 19 kampe for det tyske landshold, men blev ikke udtaget til VM i Rusland i 2018 til mange iagttageres overraskelse.