Bundesliga-giganterne Bayern München har meldt sig ind i kampen om Barcelona-stjernen Ousmane Dembélé.

Der er fortsat stor tvivl om Ousmane Dembélés fremtid. Den franske stjerne har endnu ikke forlænget med Barcelona, og har de seneste uger været kædet sammen med et hav af klubber.

LÆS OGSÅ: Xavi vil af med ham: Manchester United vil hente Barca-spiller for 218 millioner

Nu er der forlydender om, at han også er på radaren i Bayern München. De tyske giganter har dog kun intentioner om at hente ham på én betingelse.

Ifølge den troværdige BILD-journalist Christian Falk ses Dembélé som en ideel afløser for Kingsley Coman. Det vil derfor kun være i tilfælde af, at han ikke forlænger, at Dembélé bliver et relevant emne i den tyske klub.

Comans nuværende kontrakt løber frem til sommeren 2023, men allerede nu ønsker Bayern at vide, hvordan hans fremtid ser ud.

Der har desuden været forlydender om, at forhandlingerne mellem Bayern München og Coman er igangværende. De har dog endnu ikke kastet noget konkret af sig.

Dembélé har kontrakt med Barcelona til sommeren 2022. Han er derfor fri til at forhandle med andre klubber om mindre end en måned.

FC Barcelona er fortsat meget ivrige efter at beholde ham, men det tyder ikke på, at catalanerne kan matche hans økonomiske krav. Derfor tyder det mere og mere på, at han er fortid på Camp Nou til sommer.

Fredag var der i spansk presse meldinger om, at Barcelona havde sendt deres sidste kontrakttilbud til den 24-årige Dembélé.

I dette tilbud skulle der angiveligt være angivet, at hvis ikke dette tilbud kan accepteres, vil det ikke være muligt for de to parter at nå til enighed. Det vil betyde, at Dembélé forlader den catalanske klub til sommer.

LÆS OGSÅ: Manchester United laver liste over fire potentielle Cavani-afløsere

Skulle det nå dertil, kommer han sandsynligvis ikke til at mangle bejlere. På det seneste har han været kædet sammen med både Manchester City, Newcastle, Manchester United m.fl.