Niko Kovac, Mats Hummels og Manuel Neuer var klare i spyttet, efter Bayern München røg ud af Champions League. Liverpool var det bedste hold og viste masser af kvalitet, siger de.

Liverpool vandt 3-1 på Allianz Arena i gårsdagens returopgør i ottendedelesfinalen i Champions League efter 0-0 i den første kamp. Det engelske hold var i kontrol i det meste af kampen og havde Bayern på hælene med hårdt genpres og hurtige omstillinger.

Derfor var det også en fortjent vinder af de to opgør, erkendte Bayern München-træner Niko Kovac over for SkySports. 

”Vi mødte en stærk modstander, og vi må lykønkse Liverpool og Jürgen Klopp. De var bedre end os i to kampe, og vi fortjente at tabe. Modstanderen angreb højt på banen og efterlod ikke noget plads. De gjorde det svært for os. Oven i det var det ikke vores bedste dag. Liverpool er et tophold i Europa, og de udstillede vores begrænsninger. Man kunne se efter deres andet mål, hvor meget kvalitet, de havde,” sagde Kovac og understregede, at Bayern München nu må fokusere fuldt ud på at vinde Bundesligaen og den tyske pokalturnering.

Bayern-forsvareren Matt Hummels var heller ikke sen til at løfte på hatten over for Klopp og hans mandskab. 

”Jeg kender Jürgen Klopp, og han er virkelig god til at eliminere modstanderens styrker, og det viste han igen i dag. Da de scorede til 2-1, mistede vi troen. Derefter var Liverpool det bedre hold. Men jeg synes ikke, det var en fantastisk fodboldkamp,” sagde Hummels til SkySports. Liverpool-manageren var træner for Hummels, da de to var i Borussia Dortmund. 

Manuel Neuer så uheldig ud ved Liverpools første scoring, hvor han busede frem i udkanten af feltet, så Sadio Mané kunne tage et træk forbi ham og tippe den over forsvaret og i mål.

Bayern-keeperen anerkendte over for det engelske medie, at han ikke så for heldig ud i situationen. 

”Jeg ville stå lige foran Mané, men hans førsteberøring var suveræn. Hvis han ikke havde kontrolleret den bold perfekt, havde jeg været klar til at snuppe bolden. Hvis jeg blev stående inde i målet, ville han kunne løbe direkte imod mig. Jeg forstår, hvorfor folk siger, at jeg ikke så godt ud, men Mané gjorde også virkelig godt.”