I søndagens fodboldkamp i Jupiler Pro League, sikrede Anderlecht sig en afgørende sejr over deres rivaler, Union Saint-Gilloise, hvilket førte dem til en foreløbig førsteplads i ligaen.

Kampens afslutning blev markeret af en entusiastisk fejring fra Anderlechts danske cheftræner, Brian Riemer, der løb ind på banen for at fejre med sit hold.

Denne offentlige manifestation af glæde har dog ikke været velset af alle.

Den belgiske fodboldlegende Phillipe Albert udtalte sig kritisk om Riemers opførsel.

Albert påpegede, at selvom Anderlecht lige nu ligger i toppen, er der stadig mange kampe tilbage af sæsonen, og intet er endnu vundet.

Han rådede derfor Riemer til at bevare en mere ydmyg tilgang, især i betragtning af holdets tidligere udfordringer og nederlag i afgørende kampe.

“Man skal være ydmyg under disse omstændigheder,” sagde Albert i et interview med belgisk tv, og tilføjede, at Anderlechts tidligere præstationer denne sæson, herunder tab til både Kortrijk og Brugge, bør mane til besindighed frem for overdreven jubel.

På trods af kritikken står Anderlecht nu med tre point ned til Union Saint-Gilloise, og Riemers hold har stadig alt at spille for i de kommende kampe.