‘Begge Sider’, biografien om Nicklas Bendtner, blev et kæmpe hit hertillands, og nu er den godt på vej til at blive det samme i England.

Bogen udkommer på torsdag i England, og det projekteres, at den kommer til at sælge godt.

Biografiens forfatter, Rune Skyum-Nielsen, fortæller, at han nu har god tid til at påbegynde nye projekter, samtidig med, at han kan gøre det med ro i sindet.

“Lad mig sige det sådan her. Jeg har arbejdsro i nogle år. Jeg behøver ikke være bekymret i de kommende år. Den er ikke stoppet med at sælge, og med nye versioner er det en indtægtskilde, der stadig er der,” siger Rune Skyum-Nielsen til B.T.

Har modtaget stor opmærksomhed

Biografien modtog enorm meget opmærksomhed herhjemme, og interessen er ikke dulmet. Det blev sågar den bedst sælgende nonfiktionsbog i 2019, og den blev streamet mange gange på Mofibo.

Det er derfor ikke overraskende, at den nu skal oversættes til andre sprog og udgives i flere lande. Udgivelsen i England er nemlig blot én af flere planlagte udgivelser.

“Bogen kommer til Italien til april næste år, og uden at sige for meget er der nok også en udgivelse på vej i Sverige. Vi forhandler også med flere andre lande. Den kan ende med at komme ud i over 10 lande,” siger han til B.T.

Kan rette op på hans ry

Den store succes er dog ikke noget, der overrasker, hvis man spørger hovedpersonen.

“Han har jo store armbevægelser og en stor, sund selvtillid, så han regnede da med, at den skulle til udlandet og klare sig fornuftigt,” siger Rune Skyum-Nielsen.

Forfatteren mener også, at udgivelsen i andre lande kan være en mulighed for Bendtner til at rette op på ryet. Især i England og Italien, hvor han før har været udskældt.