Nicklas Bendtner er tilbage på græs efter at have afsonet 50 dage dage med fodlænke og ifølge hans fysioterapeut, er danskeren i glimrende form.

Bendtners form har nærmest aldrig været bedre. Det fortæller hans fysioterapeut, Thomas Jørgensen, til VG, som Ekstra Bladet skriver.

Den 31-årige dansker vendte i mandags tilbage på træningsbanen for norske Rosenborg, og her var hans fedtprocent nede på et sted mellem 

seks og otte procent, og han har set skarp ud i de løbetest, han har foretaget seks gange om ugen i overenstemmelse med den danske kriminalforsogn, siger Thomas Jørgensen. I den tid, Bendtner har haft fodlænke på, er han – som EB skriver – mødt op hos fysioterapeuten hver dag klokken 11, hvor han har gennemført sprint, behandling, styrke, bevægelse og balancetræning i seks timer i alt. 

”På den måde har vi stille og roligt bygget ham op. Det har været utroligt hårdt arbejde. Vi har fokuseret på overkrop og mave. Det og andre former for styrketræning bliver nogle gange negligeret i klubberne, fordi man ikke har tid til at følge op. Der har vi været heldige. Vi har brugt al vores tid på at styrke ham, og såvel knæet som hoften har det vældig godt nu. Nicklas er en spiller, som kommer hurtigt i form. Når du måler 196 centimeter og vejer 96 kilo, skal du være stærk og mobil, og jeg har været nødt til at køre ham hårdt,” siger Thomas Jørgensen, der har fulgt Nicklas Bendtner tæt i hele spillerens karriere, inden han fik tjansen som hans personlige træner under afsoningen.

Fysioterapeuten fortæller, at han er overbevist om, at danskeren nok skal være klar til første kamp i Eliteserien, når Rosenborg møder Bodø/Glimt den 31. marts. 

Nicklas Bendtner fik 50 dages fængsel for vold, efter han var i konflikt med en taxichauffør i København. Dommen fik han lov at afsone med fodlænke.