Brøndby IF var tæt på at vinde mesterskabet, men i sidste spillerunde gik det galt med et nederlag til AGF, hvilket betød, at FC Midtjylland løb med guldet. Nederlaget ramte Brøndby-truppen hårdt, og flere spillere var i tårer ved slutfløjt. Dette har også fået flere fans til at reagere og sende beskeder til spillerne.

Det skriver Bold.dk.

Ohi Omoijuanfo om beskederne fra fans

Brøndby-angriberen Ohi Omoijuanfo har delt sine tanker på Instagram om de mange beskeder, han har modtaget fra fans. Mens størstedelen af beskederne har været støttende og venlige, har der også været nogle mindre søde. Omoijuanfo accepterer dem alle og takker fansene for deres støtte.

“Jeg vil først og fremmest gerne takke Gud for rejsen, muligheden for at kæmpe med om mesterskabet og for at gøre mig i stand til at gøre det, jeg elsker allermest. At spille fodbold. Jeg vil gerne takke fansene for deres fantastiske støtte og søde beskeder, I har skrevet. Jeg værdsætter dem virkelig fra bunden af mit hjerte.”

Forståelse og tilgivelse

Omoijuanfo anerkender også de negative beskeder og viser forståelse for fansenes frustration. “Der har også været ‘mindre søde beskeder’, og det er fint. Det tager jeg med. I er knuste og skuffede over os, og fodbold vil ikke være det samme uden mennesker, der har følelser omkring det. Jeg forstår jeres frustration og vrede, og jeg tilgiver jer for alt I siger eller har sagt. Selvom I måske ikke søger eller vil have tilgivelse, så giver jeg jer det.”

Fremadrettet fokus

Selvom mesterskabet glippede, er Omoijuanfo stolt af at spille for Brøndby og ser fremad. Omoijuanfo nåede ti Superliga-scoringer i denne sæson og er fast besluttet på at bidrage til holdets fremtidige succes.