Kun en halv time efter at have annonceret Jon Dahl Tomassons afgang, har Blackburn Rovers allerede fundet og præsenteret hans afløser.

Den nye mand ved roret bliver den 44-årige John Eustace, tidligere manager for Birmingham City, som nu får til opgave at sikre Blackburns overlevelse i The Championship.

Eustace, der har en fortid som spiller i klubber som Coventry, Middlesbrough, Stoke, Watford og Derby, bringer en solid erfaring med sig til Blackburn, især fra The Championship, hvor han har optrådt i over 250 kampe.

Denne erfaring forventes at være afgørende i kampen for at undgå nedrykning, da Blackburn i øjeblikket befinder sig på en 18. plads i ligaen, kun fem point over nedrykningsstregen, efter de første 29 kampe af sæsonen.

John Eustace kommer til Blackburn med en blandet baggrund som træner. Han har senest stået i spidsen for Birmingham, hvor han blev afskediget i oktober efter at have ledet holdet i 63 kampe.

Ud over sin tid i Birmingham har Eustace også haft roller som assistenttræner, både for det irske landshold under Stephen Kenny og i QPR under Mark Warburton og Steve McClaren.

Heldigvis meldes Jon Dahl videre til et nyt stort job. Det kan du læse meget mere om her.