Der er mange, som vil mene, at Manchester Uniteds midtbanespiller Donny van de Beek, ikke har levet op til forventningerne. Han kan dog ende med at blive i Manchester United i meget lang tid.

LÆS OGSÅ: Bruno Fernandes’ United-eventyr: Disse spillere ville Solskjær hellere have

De Røde Djævle formåede at sikre sig hans underskrift tilbage i sommer, og mange forventede, at han ville fortsætte det høje niveau, som han havde vist i Ajax, men sådan forløb det sig dog ikke.

United-manageren, Ole Gunnar Solskjær, har været meget klar i mælet om, at på trods af, at han ikke giver Donny van de Beek spilletid, så mener han alligevel, at han er en meget vigtig spiller i klubben, hvorfor han ikke vil lade ham smutte.

Der var dog flere rygter, der lød på, at han ville forlade United på en lejeaftale, men United vil for alt i verden holde på van de Beek, og nu skriver Fabrizio Romano, transferguru, at han bliver.

"Donny van de Beek forlader ikke Manchester United på en lejeaftale," skriver Fabrzio Romano på Twitter. Han også: "United har aldrig overvejet dette som en mulighed. Han bliver 100%."

Donny van de Beek har endnu ikke sat sit præg på Premier League, men Ole Gunnar Solskjær er fortsat optimistisk om den 23-åriges fremtid i United.

LÆS OGSÅ: Scholes kommer med transferanbefaling til United: De skal hente Leicester-forsvarsspiller

"Donny har altid spillet godt, når han har fået chancen. Jeg føler, at mange er hurtige til at sige, at det hele er mislykket, hvis han ikke spiller. Victor Lindelöf og Fred er to gode eksempler på, at det tager tid, og nu er de begge vigtige spillere," sagde Solskjær til Goal.