Landsholdsspilleren Lasse Schöne vil uden tvivl gerne være en del af EM-slutrunden. Det kræver dog umiddelbart, at han kommer til at få mere spilletid, hvis Kasper Hjulmand skal vælge ham som én af de spillere, der skal indgå i truppen.

LÆS OGSÅ: Conte har omskolet Eriksen: Håber, at det hjælper

Det er derfor dårlig timing for Schöne, at han har fået ophævet kontrakten i Genoa. Det betyder dog også, at han langt hen ad vejen, kan skrive under med hvem, han vil.

Det virker dog mest af alt til, at Lasse Schöne ønsker at komme “hjem”.

Hans hjem er Amsterdam. Han har boet i storbyen en stor del af sit liv, og han er tilmed gift med en hollænder, som han har to børn med.

Han og familien rejste derfor tilbage til Holland i tirsdags, hvor han vil overveje sine muligheder. Han kan dog glæde sig over, at han nu også har fået muligheden for at holde formen ved lige, mens han overvejer, hvad fremtiden skal bringe.

Voetbal International skriver, at Lasse Schöne har fået lov til at træne med Ajax. Han har tidligere givet udtryk for, at han ønsker at spille for Ajax igen, hvorfor han nu får muligheden for at vise sig frem.

LÆS OGSÅ: For 10 år siden skrev Barcelona Ballon d’Or-historie

Det kommer dog som en overraskelse, da Brugge ønsker at tilknytte danskeren. Der er dog også interesse fra Italien, hvor Cagliari ligeså ønsker at hente ham.