Kenneth Perez er ikke kendt for at holde sig tilbage med skarpe meninger, når han analyserer fodboldkampe på hollandsk tv.

Denne gang er det PSVs Hirving Lozano, der kom under den tidligere fodboldspillers kritiske lup.

På trods af en overbevisende 5-1 sejr over FC Volendam, var det ikke Lozanos præstationer, der imponerede Perez. “PSV besidder en enorm individuel kvalitet, men Lozano har været undtagelsen. Hans indsats i de seneste fire til fem kampe har været amatøragtig. Det er overraskende, da jeg normalt er stor fan af ham,” udtalte Perez på ESPN.

Lozano, der vendte tilbage til PSV denne sommer for et rekordbeløb på cirka 110 millioner kroner, har ifølge Perez ikke levet op til forventningerne. Den danske ekspert har dog stadig tro på mexicaneren: “Han er en unik spiller, der ved, hvad der kræves, og som træder i karakter, når det gælder. Jeg havde store forventninger til ham i kampen mod Ajax, men hans seneste præstationer har efterladt mig undrende.”

På trods af Lozanos skuffende præstationer, fører PSV Eredivisie med ti point ned til Feyenoord på andenpladsen. Lozano, der tidligere har haft stor succes i PSV fra 2017 til 2019, bidrog dengang væsentligt til mesterskabet med 17 mål og 11 assists. Siden sin tilbagevenden har han bidraget med fem mål og to assists, og PSV er stadig ubesejret i denne sæson. Dette lover godt for et potentielt mesterskab, hvilket ville være det første siden Lozanos sidste periode i klubben.