I en dramatisk og målrig Bundesliga-kamp på hjemmebane sikrede Mainz sig en vital sejr på 4-1 over Hoffenheim.

Resultatet har stor betydning for holdets chancer for at undgå nedrykning, idet de nu har forlænget deres ubesejrede stime til fire kampe i træk.

Sejren blev ikke mindst sikret af en effektiv anden halvleg, hvor Mainz vendte kampen på hovedet efter at have været bagud 0-1 ved pausen.

Kampen startede udfordrende for Mainz, der så sig bagud efter 19 minutters spil, da Hoffenheims Pavel Kaderabek sendte bolden i nettet.

Første halvleg var præget af Hoffenheims kontrol, og Mainz gik til pause med en følelse af at skulle kæmpe op ad bakke i anden halvleg.

Efter pausen så man dog et helt forvandlet Mainz-hold.

Under ledelse af træner Bo Henriksen, som tydeligvis havde fundet de rette ord i omklædningsrummet, kom holdet stormende ud.

Jonathan Burkardt og Phillip Mwene vendte slagets gang med mål i henholdsvis det 47. og 51. minut, hvilket bragte Mainz i front med 2-1.

Momentum fortsatte med yderligere mål fra Brajan Gruda og Karim Onisiwo i det 63. og 88. minut, hvilket cementerede en imponerende 4-1 sejr. Denne anden halvlegs præstation kunne tyde på, at Mainz har fundet formen på det helt rigtige tidspunkt i sæsonen.