Bo Svensson står til at blive den nye cheftræner for Union Berlin.

Den danske træner, der tidligere har haft succes ved roret i Mainz, er uden klub siden november sidste år og kan være på vej til at tage den ledige stilling i den tyske Bundesliga.

Union Berlin står over for et trænerskifte, da den nuværende cheftræner, Nenad Bjelica, er annonceret til at forlade klubben ved sæsonens afslutning, på trods af en kontrakt der løber til sommeren 2025.

Det skriver Sky Sport.

Svenssons ankomst kunne også indikere en fortsættelse af det danske præg i klubben, da han i så fald vil have danske spillere som Frederik Rønnow og Mikkel Kaufmann under sine vinger.

Dette vil ikke kun styrke trænerens position, men også give de danske spillere en stærk stemme i omklædningsrummet.

Union Berlin ligger lige over nedrykningsstregen, og et trænerskifte anses som en mulig vej til at revitalisere holdet og sikre deres overlevelse i Bundesligaen.

Svenssons evner til at bygge stærke hold og hans tidligere erfaringer i Bundesligaen vil være afgørende for hans succes i denne potentielle nye rolle.

Bo Svensson har også tidligere været nævnt i forbindelse med et job i østrigske Salzburg, men hans næste karrieretrin kunne meget vel blive i Berlin, hvor han vil have mulighed for at påvirke ikke bare spillestilen, men også fremtiden for flere danske talenter.