Martin Braithwaite er i en rigtig god stime i FC Barcelona. For tredje kamp i streg startede han nemlig inde, og for tredje gang i streg kvitterede han ved at score et mål.

I kampen mod Ferencvaros scorede han nemlig til 2-0. Kampen endte 3-0, hvilket har bragt Barcelona op på 15 point i Champions Leagues gruppe G. Desuden er de tæt på at sikre sig førstepladsen foran Juventus, der har bragt sig op på 12 point, da de hjemme vandt 3-0 over Dynamo Kiev.

Barcelona skal blot undgå at tabe den sidste kamp mod Juventus med mere end 2-0. Gør de det, er de sikret førstepladsen, hvilket kan vise sig at være gunstig, når der skal trækkes lod om ottendedelsfinalerne.

Martin Braithwaite, der har leveret tre mål i de to foregående kampe mod Dynamo Kiev og Osasuna, var med fra start, hvor han også deltog aktivt i angrebet.

Faktisk var der kun spillet få minutter, da han var tæt på at få sendt en bold i nettet fra et indlæg, der landede ved forreste stolpe. Efter 20 minutters spilletid havde han dog mere held med det, da han her fik sendt bolden i nettet til 2-0.

Seks minutter efter lykkedes det ham endda også at tilkæmpe sig et straffespark, som Ousmane Dembele formåede at udnytte. Derfor havde Barcelona bragt sig foran med 3-0 allerede efter små 30 minutter, men mere blev det dog ikke til.