Bayern München’s engelske angriber, Harry Kane, blev tirsdagens store helt, da han med to mål førte sit hold til en overbevisende 3-0-sejr over Lazio i Champions League.

Triumfen fandt sted på hjemmebane, og den understregede Bayerns dominans gennem hele kampen, hvor de italienske gæster sjældent så ud til at have et modtræk klar.

Kane udtrykte stor tilfredshed med både sit eget og holdets præstation efter kampens afslutning.

Du kan se Harry Kanes første mål her.

“Det var en perfekt aften for os,” sagde Kane i et interview med Viaplay. “En toppræstation på alle fronter; vi skabte masser af chancer, var stærke i vores presspil og også når vi ikke havde bolden.” Denne sejr var ikke kun et bevis på Bayerns styrke, men også et signal om, at holdet er klar til at tage kampen op mod de bedste i Europa.

Kanes kommentarer kom også til at omhandle den nuværende situation på trænerposten, hvor Thomas Tuchel er annonceret til at forlade holdet efter sæsonen. “Det er en usædvanlig situation,” erkendte Kane, “men som jeg har sagt før, så har vi også et ansvar som spillere. Ikke kun overfor træneren, men også overfor klubben.”

Kane understregede vigtigheden af, at spillerne fortsætter med at stræbe efter forbedringer, og nævnte, hvordan en aften som denne potentielt kan ændre hele sæsonens forløb.

Sejren betyder, at Bayern München nu avancerer til kvartfinalerne i Champions League med en samlet sejr på 3-1 over Lazio.