Den tidligere Liverpool-træner har fået tilladelse af sin nuværende klub, Celtic, til at forhandle med Leicester om en ansættelse.

Nederlaget på 4-1 hjemme mod Crystal Palace var dråben. I lørdags fyrede Leicester Claude Puel, som har siddet på klubbens trænerbænk siden oktober, 2017. Leicester har kun vundet én af de seneste ni kampe og har stadig til gode at få en sejr hjemme på King Power Stadium i år.

Brendan Rodgers skulle være klubbens foretrukne valg til at få vendt skuden, skriver Goal. Celtic er på klubbens hjemmeside kommet med en udmelding om, at man er blevet kontakt af Leicester med henblik på en dialog med Rodgers:

”Brendan har indikeret over for klubben, at dette er en mulighed, som han gerne vil se på og derfor har klubben – modvilligt- givet ham tilladelse til at tale med Leicester City.”

Med Brendan Rodgers på vej væk, spekuleres der i, at en gammel kending som Neil Lennon kan være manden, der overtager managerposten i Celtic.

Den tidligere Celtic-spiller, Chris Sutton, skriver på Twitter, at han er overrasket over, at Rodgers er på vej væk fra klubben nu og ikke til sommer. En anden tidligere Celtic-spiller, John Hartson, fortæller til Evening Times, at han godt forstår, hvorfor Rodgers gerne vil til Leicester, da klubben spiller i en bedre liga og har flere penge end Celtic. 

”Men når det kommer til klubben, vil jeg mene, at Leicester ikke er i nærheden af Celtic. Og det siger jeg med største respekt,” som den walisiske ex-angriber siger til den irske avis. 

Celtic fører den skotske liga med 8 point ned til Rangers på andenpladsen. Leicester ligger i øjeblikket nummer 12 i Premier League. I sidste sæson endte klubben som nummer 9. i 2016 vandt klubben som bekendt helt sensationelt det engelske mesterskab.