I lørdagens Premier League-opgør mellem Brentford og Wolverhampton lykkedes det for Brentford at vende en periode med skuffende resultater ved at besejre Wolverhampton med 2-0 på udebane.

Denne sejr markerer et vigtigt vendepunkt for holdet, der har kæmpet for at omsætte spil til point tidligere i sæsonen.

Brentfords danske manager, Thomas Frank, havde før kampen udtrykt en frustration over holdets manglende pointhøst, trods et spil, der ifølge ham og statistikkerne burde have resulteret i flere point. Hans tro på holdet blev belønnet, da Brentford formåede at sikre sig alle tre point mod Wolverhampton, meget takket være bidrag fra holdets danske profiler.

Christian Nørgaard, Brentfords danske anfører, var en af nøglespillerne bag sejren. Efter 35 minutters spil bragte han Brentford foran med en velplaceret hovedstødsmål efter et hjørnespark. Se målet her.

Mads Roerslev, en anden dansk spiller på holdet, havde tidligere haft en stor chance for at score, men hans forsøg gik desværre ikke som planlagt.

I kampens anden halvleg forsøgte Wolverhampton at presse på for en udligning, men Brentfords defensive strategi holdt stand. Wolverhampton manglede den nødvendige kvalitet i deres spil til at bryde igennem Brentfords forsvar, og et annulleret mål fra Craig Dawson var det tætteste, de kom på scoring.

Det var Ivan Toney, der satte det afgørende præg på kampen for Brentford. Med en assist fra tyske Janelt fordoblede Toney Brentfords føring i det 77. minut, hvilket var hans tredje mål i de seneste fire kampe.

Denne sejr flytter Brentford op på 14. pladsen i ligaen, mens Wolverhampton nu befinder sig på 10. pladsen.