Christian Eriksen står over for en usikker fremtid hos Manchester United, hvor spilletiden er blevet en sjældenhed.

Med en alder på 32 år og nye vinde blæsende i klubben efter INEOS’ indtog, tyder meget på, at Eriksen vil søge nye græsgange denne sommer. Spørgsmålet er så, hvor turen går hen for den danske midtbanespiller.

Brian Laudrup har en klar idé om, hvad Eriksen bør gøre. Han mener, at Eriksen bør vende tilbage til AFC Ajax, klubben hvor han oplevede sit store gennembrud, før han tog til Tottenham i Premier League.

Ifølge Laudrup, vil et skifte til Ajax ikke kun være godt for Eriksens karriere, men også for hans familie og velbefindende. Ajax har allerede udtrykt interesse for at få Eriksen tilbage, og Laudrup forudser, at han vil blive modtaget som en konge, hvis han vender tilbage til Amsterdam.

Laudrup fremhæver, at Eriksen kender byen, sproget og klubben indgående. Efter sit hjertestop var Eriksen i Amsterdam for at genoptræne, hvilket kun styrker båndene til byen og klubben. En midtbane bestående af Eriksen og muligvis Henderson kunne blive en realitet, hvilket ville give Ajax et stærkt fundament at bygge videre på.

Selvom den hollandske liga måske ikke har samme prestige som Premier League, ville det give Eriksen en platform, hvor han kan spille en central rolle i opbygningen af et nyt stærkt hold.

Laudrup nævner også Brentford som en mulighed for Eriksen, idet han tidligere har spillet for klubben og kender til Premier League.

Dog udtrykker Laudrup bekymring for, om Eriksen stadig har det, der skal til for at konkurrere i den engelske topfodbold, som er kendt for sin intensitet og fysiske krav.

Du kan se Brian Laudrups kommentarer nedenfor.