Brøndby IF har officielt annonceret salget af det unge talent Yousef Salech til IK Sirius, som er en del af den svenske Allsvenskan.

Den 22-årige angriber, der tidligere har været udlejet til SK Beveren i Belgien, ser nu frem til nye udfordringer i Sverige efter en periode, hvor spilletid har været en mangelvare.

Salechs rejse i Brøndby har været præget af hårdt arbejde og udvikling, siden han ankom til klubben i 2021. Han gjorde hurtigt et godt indtryk på U19-holdet og fik efterfølgende lejeophold hos HB Køge, hvor han fortsatte sin udvikling.

Tilbage i Brøndby blev det dog klart, at vejen til regelmæssig spilletid på Superliga-holdet stadig var lang, hvilket førte til endnu et lejeophold i Belgien.

I SK Beveren fik Salech chancen for at vise sit værd i 19 kampe, hovedsageligt som indskifter, og han noterede sig for et mål i sin debut for klubben.

Trods en positiv start viste det sig dog svært for Salech at sikre sig en fast plads på holdet, hvilket har ledt til skiftet til IK Sirius.

Brøndby og Salech har i fællesskab vurderet, at et skifte ville være den bedste løsning for alle parter, og klubben har udtrykt sin støtte og ønsker ham alt det bedste i fremtiden.