I søndagens Superliga-kamp på Ceres Park var det en sand følelsesmæssig rutsjebanetur for både AGF og Brøndby, da de spillede 2-2 efter en dramatisk afslutning, hvor Patrick Mortensen i overtiden sikrede AGF et vigtigt point.

Denne scoring kom som en redning for AGF, der ellers så ud til at skulle forlade banen som tabere.

Kampen, der havde vital betydning for særligt Brøndbys mesterskabsdrømme, levede op til forventningerne med intensitet og nervepirrende moment.

Det var Daniel Wass fra Brøndby, der åbnede kampens målkonto med en præcis hovedstødsmål efter blot fem minutters spil. Wass, der tidligere har spillet for Valencia, viste sin luftstyrke ved at udnytte et hjørnespark til perfektion.

Men AGFs hjemmepublikum skulle ikke vente længe på en reaktion. Kun tre minutter senere lykkedes det Magnus Knudsen at udligne for AGF efter en hurtig omstilling, hvor han fik sendt bolden i nettet, hvilket midlertidigt genoprettede balancen i kampen.

Brøndbys midlertidige dominans i spillet resulterede i endnu et mål midtvejs i anden halvleg. Sean Klaiber demonstrerede sin kraft, da han fra kanten af straffesparksfeltet sendte en kanonkugle i mål, hvilket bragte Brøndby foran med 2-1. Dette mål syntes at have sikret Brøndby sejren, men AGF gav ikke op.

Kampens sidste drama udspillede sig i de døende minutter, hvor Patrick Mortensen, der var blevet skiftet ind, fik udlignet for AGF. Den erfarne angriber var iskold, da han i overtiden sikrede sit hold det ene point, der kunne have meget at sige i den samlede stilling.