Brøndby har valgt at stille med samme startopstilling som i deres seneste kamp, når de i dag møder AGF i kampen om Superliga-guldet. Jesper Sørensens tropper kan sikre sig mesterskabet med en sejr på hjemmebane, og træneren har besluttet at satse på de samme spillere, der sikrede sejren over Silkeborg IF. Det betyder, at profiler som Sean Klaiber, Ohi Omoijuanfo og Mathias Kvistgaarden starter på bænken, selvom de er kampklar. I stedet er det Yuito Suzuki, Nicolai Vallys og Filip Bundgaard, der skal stå for scoringerne i den offensive del.

Det skriver bold.dk.

AGF har derimod foretaget et par ændringer i deres startopstilling. Jesper Hansen er tilbage i målet, og Eric Kahl er også kommet ind i startopstillingen. Her er de to holds startopstillinger til dagens afgørende kamp:

Brøndbys startopstilling: Patrick Pentz – Jordi Vanlerberghe, Rasmus Lauritsen, Jacob Rasmussen – Sebastian Sebulonsen, Daniel Wass, Josip Radosevic, Marko Divkovic – Yuito Suzuki, Nicolai Vallys – Filip Bundgaard.

AGF’s startopstilling: Jesper Hansen – Felix Beijmo, Frederik Tingager, Eric Kahl – Gift Links, Nicolai Poulsen, Mads Emil Madsen, Magnus Knudsen, Mikael Anderson – Tobias Bech, Patrick Mortensen.

Den kommende kamp er sæsonens højdepunkt for begge hold, hvor Brøndby har chancen for at sikre sig mesterskabet med en sejr. AGF vil dog gøre alt for at forhindre dette og selv slutte sæsonen på en stærk note. Kampens udfald kan afhænge af de taktiske beslutninger og spillernes præstationer på dagen, hvilket gør det til en spændende og nervepirrende afslutning på Superliga-sæsonen.