Brøndby IF har netop skrevet kontrakt med den østrigske målmand Patrick Pentz.

Pentz har underskrevet en fireårig aftale med klubben. Dermed skifter Pentz permanent fra de tyske mestre Bayer Leverkusen og vil spille for Brøndby frem til sommeren 2028.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen udtrykker stor tilfredshed med den nye aftale. “Vi er utroligt glade for at kunne byde Patrick velkommen til Brøndby IF på en permanent aftale. Vi vil spille med i toppen af dansk fodbold hver sæson, og aftalen med Patrick understreger dette fokus,” siger Jensen til Brøndbys hjemmeside.

Han fremhæver også Pentz’ høje niveau i sidste sæson, hvor han blev betragtet som en af Superligaens bedste målmænd.

Pentz spillede en afgørende rolle i Brøndbys resultater i den netop afsluttede sæson og har vundet stor respekt blandt både fans og holdkammerater. “Patrick har et kæmpe engagement og stor professionalisme i alt, hvad han foretager sig, og det bidrager til at forme kammeratskabet og den stærke træningskultur, vi har i truppen til hverdag,” udtaler Jensen.

Med Pentz’ ankomst håber Brøndby at styrke deres position i Superligaen og kæmpe med om de øverste pladser. Pentz’ professionelle tilgang og høje standarder forventes at have en positiv indvirkning på resten af truppen, både på og udenfor banen. “Hans præstationer i sidste sæson taler for sig selv, hvor han har vist et virkelig højt niveau, og i mine øjne var han Superligaens bedste målmand,” tilføjer Jensen.

Patrick Pentz er i øjeblikket i træningslejr med det østrigske landshold, som forbereder sig til den kommende EM-slutrunde i Tyskland. Brøndbys fans kan se frem til at opleve Pentz i aktion, når klubben snart går ind i en ny sæson. Denne signering viser, at Brøndby er klar til at tage kampen op med de bedste i dansk fodbold og fortsætte deres stræben efter succes.