De Røde Djævle-stjernen langer ud efter rygtet om, at han og manager Ole Gunnar Solskjær skulle have været oppe at skændes efter Tottenham-nederlaget.

Han afviser nemlig på det kraftigste, at der skulle have været ondt blod mellem dem, da Manchester United blev udspillet af Tottenham.

Det blev ellers rapporteret, at Bruno Fernandes var rasende, da han blev skiftet ud under halvlegen, da United tabte hele 6-1 mod Tottenham.

Det er lav journalistik

Bruno Fernandes startede ellers målfesten, da han scorede fra straffesparkspletten. Det blev dog hurtigt overskygget af, at han skulle være kommet op at skændes med Solskjær.

Fernandes har dog ikke meget tilovers for dette rygte, som han mener, er opdigtet og ikke sandt.

“Jeg blev skiftet ud i halvlegen, hvilket var en taktisk. Solskjær sagde, at kampen næsten allerede var forbi, og vi havde mange kampe foran os. Jeg var ikke tilfreds, men jeg sagte intet, der kunne såre holdet.”

Ledelsen presser Solskjær

United står noteret for én sejr efter tre kampe i Premier League, og det har medført, at Ole Gunnar Solskjær nu er under stort pres fra ledelsen.

Bruno Fernandens forsikrer dog om, at United er klar til vende skuden, når de møder Newcastle. Han siger også, at disse spekulationer skal stoppe.

“I skal ikke bruge mit navn, mine holdkammeraters, eller Oles navn til at skabe problemer i Manchester United. Der er en god atmosfære, og vi er klar til at vende skuden i næste kamp.”

Manchester United ligger på 16. pladsen i Premier League.