Bruno Fernandes har haft en meget stor indflydelse i Manchester United, siden han kom til fra Sporting Lisbon. Der kan argumenteres for, at han er Uniteds talisman i øjeblikket, da han står noteret for tolv mål og ni assists i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Medier: United er favoritter til at hente Serie A-profil

Midtbanespilleren lægger dog heller ikke skjul på, at han forventer meget af sine holdkammerater, da han altid ønsker at opnå det bedst mulige resultat. Han har dog også forventninger om, at hans træner, Ole Gunnar Solskjær, stiller forventninger til ham.

“Han (Solskjær, red.) har sine øjeblikke, som alle andre. Han har virkelig været rasende på mig to gange. Det er ikke meget, når jeg har spillet 54 kampe. To gange har han været sur på mig, så det er fint,” siger Bruno Fernandes til TV2 Norge, hvorefter han tilføjer.

“Nogle gange skal han være rolig, og andre gange skal han råbe af spillerne. Det handler om at få det bedste ud af spillerne, og for mit vedkommende er det godt, når han råber. Jeg vil ikke være en spiller, som ingen kræver noget af,” kommer det fra midtbanespilleren.

LÆS OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær åbner op omkring Paul Pogbas fremtid i Manchester United

Manchester United skal i aften møde Everton på Old Trafford.