Bruno Fernandes: "Jeg lærer rigtig meget af ham"

Nicolai Busekist — 15. nov 2020 14:02
Foto: Shutterstock

For et par år siden besluttede Michael Carrick, at det var på tide at trække sig tilbage. I de 12 år, han var i klubben, blev det til mange trofæer, og sidenhen har han også tilsluttet sig trænerstaben med Ole Gunnar Solskjær.

LÆS OGSÅ: Manchester United-forsvarer kan være på vej væk

På trods af, at Carrick nu ser kampene udefra, fortæller Manchester United-stjernen Bruno Fernandes, at den 39-årige stadig ser både frisk og skarp ud, efter han for nylig har deltaget i en træning.

Det har Bruno Fernandes fortalt i en episode af Uniteds egen podcast, UTD.

"Carrick var med til en træning, fordi vi manglede nogle spillere, og han lavede ikke én eneste fejlaflevering," fortæller Fernandes, og følger op med:

"Det er utrolig, hvor frisk og skarp han er, når han laver øvelser med os. Hvis nogle kom udefra, ville ingen sige, at han ikke var en del af holdet."

Carrick er gået hen og er nærmest blevet en form for læremester for Fernandes, fortæller han.

"Jeg lærer rigtig meget af ham, og jeg lytter til ham, fordi han var en top-spiller, som vandt en masse, og sådanne spillere skal man lytte til," fortæller han også i podcasten.

LÆS OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær og Man Utd frygter for stortalents karriere

Fernandes på relativt kort tid blevet en sand stjerne i Manchester United, hvor han har været involveret i hele 31 mål i 33 kampe.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere