Burnley henter 19-årig tidligere SønderjyskE-spiller

Nicolai Busekist — 21. nov 2020 07:35
Foto: Shutterstock

Burnley har været på indkøb efter talenter i Danmark. Valget af faldet på den 19-årige Arman Taranis, som senest har været på kontrakt hos SønderjyskE. Her fik han dog ophævet sin kontrakt på de sidste dage af det seneste transfervindue.

LÆS OGSÅ: Big Six-klubber viser interesse for Real Madrid-stjerne

Arman Taranis nåede kun at spille to kampe for SønderjyskE's førstehold, før han fik sin kontrakt ophævet. Derfor er det ikke meget spilletid, han har nået at få hos Haderslev-klubben.

Siden da har han været på jagt efter en ny klub. I denne forbindelse har han blandt andet deltage i en prøvetræning i Burnley. Det ser ud til, at denne prøvetræning er gået så godt, at han og klubben nu er nået til enighed om en aftale.

Det er dog ikke kun i SønderjyskE, at Arman Taranis har spillet. Han har også spillet for FC Midtjyllands akademi, ligesom han også står noteret for fire kampe for det danske U19-landshold.

LÆS OGSÅ: Kampprogram skaber bekymring hos Zinedine Zidane

Burnley har selv offentliggjort på deres hjemmeside, at de har skrevet kontrakt med den 19-årige spiller, men de har dog ikke oplyst noget om længden på hans kontrakt.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere