I søndagens Carabao Cup-finale mellem Chelsea og Liverpool undgik Chelseas midtbanespiller Moises Caicedo den helt hårde straf efter en tackling, der efterlod Liverpools Ryan Gravenberch ude af stand til at fortsætte kampen.

Med Mohamed Salah, Darwin Nunez og Dominik Szoboszlai allerede ude af spillet, var Liverpool hårdt ramt af skader, og situationen blev ikke bedre, da Gravenberch måtte forlade banen på en båre efter 28 minutter på grund af Caicedos hårde tackling.

Liverpool-fans var rasende over, at dommer Chris Kavanagh og VAR valgte at opretholde den oprindelige beslutning på banen. Caicedos tackling ramte Gravenberch på anklen, og selvom VAR gennemgik episoden, blev det besluttet, at der ikke skulle gives efterfølgende straf.

Det forstås, at Caicedos handling blev set som hensynsløs, men ikke som grov vold, og VAR-dommeren mente derfor ikke, det var nødvendigt at omstøde den oprindelige dom.

Caicedo var dog heldig, idet han tidligere havde begået et frispark mod Wataru Endo.

På sidelinjen var Liverpools manager, Jürgen Klopp, rasende over beslutningen.

Kort tid efter var Chelsea tæt på at tage føringen ved Raheem Sterling, hvis forsøg dog blev dømt offside.

I anden halvleg blev et mål af Liverpools Virgil van Dijk også annulleret for offside, men den hollandske forsvarer endte med at score sejrsmålet sent i den forlængede spilletid.