Gary Neville og Jamie Carragher har kigget på det resterende kampprogram for de klubber, der kæmper om Top-4 i Premier League, og de to kommentatorer er enige om, hvem der trækker det længste strå.

Det bliver enten Manchester City eller Liverpool, der vinder Premier League. Herom er der ikke megen tvivl. Men når det gælder tredje- og fjerdepladsen, der giver adgang til Champions League-kvalifikation, er løbet tæt mellem de tre Londonklubber, Chelsea, Tottenham og Arsenal samt Manchester United. 

Efter mandagens opgør mellem Chelsea og West Ham, som førstnævnte vandt 2-0, diskuterede Gary Neville og Jamie Carragher, hvordan slutspurten kan komme til at udfolde sig. Og de to tv-kommentatorer hos Sky Sports når frem til en enighed om udfaldet. 

”Hvis vi kigger på kampprogrammet for Tottenham, så har de en svær kamp tilbage mod City, mens Arsenal ikke har nogen kampe mod tophold tilbage. De har været i god form på det seneste, men de har fire udekampe tilbage, og Arsenal er chokerende ringe, når de ikke spiller hjemme,” sagde Gary Neville og fortsatte:

”Chelsea mangler at spille mod United og Liverpool ude. To svære kampe, ligesom deres kamp mod Everton kan blive svær. Som det ser ud nu, vil jeg tro, at Tottenham bliver nummer 3. De har fire hjemmekampe tilbage, og de kan hente pointene, tror jeg. Hvis vi ser på United, så sagde Solskjær før kampen mod Wolves, at de har brug for 15 point for at ende i top-4, og hvis vi ser på resten af deres kampe, skal de vinde fem ud af de sidste seks kampe,” sagde den tidligere Manchester United-back til Sky Sports. 

Jamie Carragher tilføjede, at Tottenham kan være på vej tilbage på sporet og kan drage fordel af kampprogrammet, ligesom de kan få et boost af at spille på deres netop indviede stadion. 

”Arsenal har et nemmere kampprogram end Chelsea og United, men jeg vil være overrasket, hvis de vinder mere end én udekamp. Godt nok møder de ikke top-seks-hold, men det er stadig svære kampe,” siger den tidligere Liverpool-anfører og konkluderer, at han tror mere på Tottenham end Arsenal og Chelsea. 

”Hvis jeg skal gætte på en(udover Tottenham), vil gå med Manchester United,” siger Carragher, hvortil Gary Neville svarer, at han er enig.