Casper Sloth har endelig fundet en ny klub, og nu håber midtbanespilleren at få sat gang i karrieren efter et år, hvor han stort set ikke har fået spilletid. 

Casper Sloth skifter nu fra Silkeborg IF til skotske Motherwell fra den kommende sæson. Den 27-årige danske midtbanespiller har ikke fået spilletid i Silkeborg siden 16. september 2018, hvor han fik ni minutter på banen, som BT skriver. Så Sloth må være lettet over at have skrevet under på en kontrakt med en klub. 

”Jeg er meget glad for at skulle spille for Motherwell. Jeg har hørt meget om klubben og skotsk fodbold. Det er det perfekte sted for mig,” siger han til Motherwells hjemmeside og som den danske avis er opmærksom på, har Casper Sloth også på sin instagram-profil givet udtryk for sin glæde og stolthed ved aftalen med Motherwell. 

Motherwells manager Stephen Robinson siger til hjemmesiden, at han håber, at skiftet kan være med til at bringe Casper Sloth tilbage på rette spor. I dag er der langt fra den spiller, der var en profil i AGF og kom på landsholdet og så til reserveholdsspiller i Silkeborg. 

”Han blev engang betragtet som et af de store talenter i dansk fodbold, men han er nok frustreret over, hvordan karrieren er forløbet de sidste par år. Vi vil give ham en platform og hjælpe ham tilbage i topform. Motherwell er en klub, der slår sig stolt op på at få folk tilbage på rette spor. Og det er vores mål med Casper. Han er meget talentfuld, en teknisk god fodboldspiller, og jeg ser frem til at arbejde med ham, gøre ham endnu bedre og se ham brillere igen,” siger manageren. 

Casper Sloth har skrevet under på en to-årig kontrakt med Motherwell, som sluttede på en ottende plads i den netop afsluttede sæson i den bedste skotske liga.