Celtic har angiveligt sat sig for at skrive kontrakt med Liverpools målmand Caoimhin Kelleher i det kommende sommertransfervindue.

Ifølge mediet HITC er Celtic opsatte på at sikre sig Caoimhin Kelleher fra Liverpool i sommeren 2024, i kølvandet på, at Joe Hart offentliggjorde at han lagde handskerne på hylden.

Det betyder, at Brendan Rodgers nu er på jagt efter en ny førstemålmand fra sæsonens afslutning – en jagt, der allerede har inkluderet Liverpools Kelleher.

Den irske landsholdsspiller har tidligere været forbundet med et skifte til de skotske mestre for at kickstarte sin karriere. Kelleher har tilbragt det meste af sin tid i Anfield længere nede i hierarkiet, med Alisson som Jürgen Klopps ubestridte førstevalg.

Kelleher står ved en karrieremæssig skillevej. Den 25-årige har ved enkelte lejligheder bevist sig som en værdifuld del af Jürgen Klopps trup.

Den 25-årige målmand har vikarieret for Alisson, da Klopps normale førstevalg har været ude med en skade.

På Wembley i søndags leverede Kelleher måske den bedste præstation i sin karriere. Uden Caoimhin Kellehers bidrag er det usandsynligt, at Liverpool ville have vundet Carabao Cup-finalen.

Den irske målmand lavede en række fantastiske redninger, der forhindrede Chelsea i at finde nettet, før Virgil van Dijks hovedstød sikrede en 1-0 sejr dybt inde i overtiden.

Klopp har tidligere kaldt ham “den bedste nummer to i verden”, men Kelleher står over for en karrieremæssig skillevej, hvor han sandsynligvis kigger efter mere spilletid.