Chelsea-profilen har et ønske om at finde sig en ny klub, og FC Barcelona er blevet nævnt som mulig destination.

Det har været meget bekræftet, hvor meget tid, han har fået på banen i denne sæson, hvilket angiveligt har medført, at han vil søge nye græsgange.

LÆS OGSÅ: Dusan Vlahovic har tilbudt sig selv til storklub

At der tilmed er blevet foretaget yderligere indkøb, der kan medføre, at han får mindre spilletid, end han gør i forvejen, hjælper ikke på situationen.

Derfor skulle Chelsea-profilen Hakim Ziyech have besluttet, at det er tid til at finde sig en ny klub – og gerne allerede i januar.

Den 29-årige profil er blevet sat i forbindelse med flere klubber på det seneste. Blandt andet har han siden sidste sommer været rygtet til AC Milan.

På det seneste har der også været forlydender om, at Newcastle skulle have et ønske om at købe ham fri af hans kontrakt med Chelsea.

Ifølge den spanske avis SPORT er Barcelona også dukket op som mulig destination for den marokkanske spiller, selvom den catalanske klub er ramt på økonomien.

LÆS OGSÅ: Barcelona har fået særlig klausul i Depay-aftale

Den spanske avis skriver tilmed, at Ziyech selv skulle have et ønske om at skifte til Barcelona, da han ser det som et ideelt sted at fortsætte sin karriere.