Det var en fodboldkamp, hvor de fleste forventede, at FC København ville bygge på og sætte sig på toppen af Superligaen. Men de grønne fra domkirkebyen ville det anderledes.

Tilskuerne blev vidner til et sandt fodbold-drama, og de fremmødte på hjemmebanen kunne glæde sog over Viborg FFs scoring i de sidste sekunder af overtiden. Det sikrede Viborg en overraskende 2-1 sejr over de forsvarende danske mestre, FC København.

Kampen begyndte med et dominerende FC København-hold, der i lange perioder pressede Viborg helt tilbage.

FCKs pres bar frugt kort før pausen, da Mohamed Elyounoussi fik drejet en flad bold ind bag Lucas Lund, hvilket sendte gæsterne til pause med en 1-0 føring.

Anden halvleg startede næsten med en fordobling af FCKs føring, men Elias Achouri mistede balancen og sendte bolden forbi mål.

Viborg viste karakter ved at komme tilbage i kampen. Fem minutter ind i anden halvleg udlignede 19-årige Isak Jensen med et spektakulært mål, hvor han fra kanten af feltet sendte bolden op i hjørnet. Kampen var nu helt åben igen, og Viborg fortsatte herefter med at presse på.

FCK havde flere chancer i kampens afsluttende fase, men manglede den sidste skarphed.

Dramaet kulminerede dybt inde i dommerens tillægstid, da Alassana Jatta for Viborg brød igennem og elegant løftede bolden over FCKs målmand Grabara, hvilket sikrede Viborg en sensationel 2-1 sejr.

FC København havde ellers en gylden mulighed for at skabe et hul til ligaens nummer to og tre, nemlig Brøndby og FC Midtjylland. I stedet kan de to hul nu bringe sig på samme point-antal som ligaen etter.

I Viborg kan man øjne en mulighed for at banke på til top seks, og det sætter pres på i kampen mellem FC Nordsjælland og AGF, der pludselig handler om, hvem der skal holde Viborg for døren.