Tysklands fodboldlandshold oplevede endnu en skuffelse, da de blev besejret med hele 4-1 af Japan i en venskabskamp. Dette nederlag er blot endnu et i rækken af skuffende resultater for det tyske hold, som kun har vundet fire af deres seneste 17 kampe.

Hansi Flick, træneren for det tyske landshold, har været under stigende pres på grund af holdets dårlige præstationer. Trods dette pres udtalte Flick efter kampen, at han stadig mener, han er den rette mand til at lede det tyske hold. “Jeg ved, at der er en dynamik i fodbold, og jeg kan ikke forudsige, hvad der vil ske, men fra min side gør vi alt for at forberede holdet godt,” sagde Flick til journalister.

Tyskland, som er fire gange verdensmestre, havde håbet, at denne kamp ville markere en ny begyndelse for dem, kun ni måneder før de er værter for Euro 2024. Men i stedet blev det til en katastrofe og deres tredje nederlag i træk, hvilket førte til buh-råb fra de hjemlige fans.

Flick var allerede i søgelyset før kampen, da hans hold kun havde vundet fire af deres sidste 16 kampe før lørdagens kamp og desuden blev slået ud i første runde af verdensmesterskabet sidste år. “Jeg er meget skuffet, og vi må indrømme, at Japan har et rigtig godt hold. Vi har ikke midlerne til at slå sådan et kompakt forsvar,” udtalte Flick.

Tyskland skal nu møde verdensmesterskabsfinalisterne Frankrig på tirsdag i deres forberedelser til Euro 2024. Flick, som startede sin tid som træner med en otte kampe lang sejrsrække, skal nu forberede sit hold til en endnu større udfordring. “Vi vil forberede os godt og komme os. Vi valgte sådanne kampe, fordi vi vil spille mod de bedste,” sagde Flick. “Vi skal gå igennem dette sammen. Vi er ét hold. Vi tabte stort i dag, men vi skal ryste det af os og være anderledes mod Frankrig.”